• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Sponsor in the spotlight: Hero kindercentra

  Hero kindercentra biedt peuteropvang, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar op zo’n 85 opvanglocaties in Haarlem en Spaarndam. De kernwaarden Avontuur, Plezier, Leren en Aandacht zijn belangrijk voor Hero en geven richting aan het beleid en de manier van werken van de Haarlemse kinderopvangorganisatie. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid draagt Hero kindercentra graag bij aan een duurzame groene wereld waarin kinderen gezond kunnen groeien. Het stimuleren van bewegen en het plezier dat dit geeft, is daar een belangrijk onderdeel van.

   

  Het belang van sport en bewegen
  Sport en bewegen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Hero besteedt dan ook veel aandacht aan een gezonde leefstijl. Sporten hoort daarbij. Hero: “Dat willen we zo vroeg mogelijk meegeven aan de kinderen. Op onze opvanglocaties wordt veel aandacht besteed aan sport en spel door elke dag te bewegen of te sporten met de kinderen. Daarom is het voor ons vanzelfsprekend om een voetbalclub als DSS te sponsoren. Naast dat sporten gezond voor je is, is het ook nog eens heel goed voor de mentale en motorische ontwikkeling van kinderen. Door te sporten leer je samen te spelen, te winnen en te verliezen wat voor extra weerbaarheid en doorzettingsvermogen zorgt. Daar heb je je hele leven plezier van! En ook niet onbelangrijk, tijdens het sporten heb je ook gewoon heel veel lol. En dat is precies waar Hero voor staat.”

   

  Lees meer op www.herokindercentra.nl