• Een hartverwarmende start

  Het nieuwe jaar is hartverwarmend begonnen. Waar Paul White op 31 oktober 2017 zeer ongelukkig is gevallen, heeft DSS tijdens de nieuwjaarreceptie de handen ineen geslagen om Paul, als vrijwilliger, vader van aspirant Ryan en als mens te steunen.

  Na een zinderend duel tussen dss1 - dss oud (eindstand: 3-2), was de middag gereserveerd voor een minimix benefiettoernooi. De trainers verdeelden de jongens uit JO15-1, 2 en 3 in vier gelijkwaardige teams voor een paar potjes 7vs7. Tijdens het toernooi zijn er langs het veld "Pauls BBQ burgers" gebakken en verkocht waarvan de opbrengst voor het goede doel was. Er zijn in totaal 80 hamburgers verkocht! Nadat het toernooi was afgelopen en alle jongens weer fris gedoucht waren begon Aart aan de nieuwjaars speech. Hij blikte terug op 2017, keek vooruit naar komend jaar en maakte de presentator van de volgende voetbalquiz bekend: niemand minder dan Peter Heerschop.


  Opvallend was dat de mensen in de kantine stil werden toen Aart vertelde over wat de familie White is overkomen. Daarna volgde de loterij.
  Een aantal sponsoren o.a. Intersport, van Steyn recreatie en MIMO kunst en koffie hadden prijzen beschikbaar gesteld, waaronder een WK 2018 voetbal, een voetbalshirt van Michael Reiziger en kaarten voor de grote Hi Ha Hondenlul voetbalshow in het Patronaat.
  Tot slot kreeg Ryan White een voetbalshirt van Kenny tete, voormalig Ajacied en voetbalt nu bij Olimpique Lyon.


  Door de inzet van de ruim 150 aanwezigen is tijdens de nieuwjaarsreceptie, met het toernooi, Paul\'s BBQ burgers en de loterij ruim 1500 euro opgehaald.

   

  Meer over Paul