• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • HaarlemPas en DSS-Jeugdfonds

  Bij DSS-voetbal is het mogelijk om te sporten met de HaarlemPas
   
  Deze pas geeft je de mogelijkheid om, ondanks een laag inkomen, te sporten bij sportverenigingen. De contributie wordt door de gemeente Haarlem betaalt en je krijgt € 85,00 om sportkleding aan te schaffen!
   
   
  DSS-Jeugdfonds

  Als je bij DSS-voetbal gaat sporten heb je veel spullen nodig. Wedstrijdtenue, sporttas, voetbalschoenen, scheenbeschermers, trainingspak, trainingskleding en een windjack voor op de fiets. Alle kleding van DSS-voetbal is te koop bij Huijg Sport.

  Op vertoon van de HaarlemPas, kun je een pakket DSS kleding halen op kosten van de gemeente, Huijg Sport en DSS-voetbal. Het kost je helemaal niets!
   
  Voor voetbalschoenen betaalt DSS-voetbal mee tot € 100,00. Als je duurdere schoenen wilt halen, dien je de rest bij te betalen.
   
  Jeugd Sport Tweedaagse
  Vanuit de al jarenlange samenwerking tussen DSS-voetbal en BSO Sportfever, is een nieuw initiatief ontstaan voor het DSS Jeugdfonds. 
   
  Kinderen die gebruik maken van de Haarlempas en lid zijn van DSS of dat gaan worden, mogen GRATIS deelnemen aan Jeugd Sport Tweedaagse die jaarlijks georganiseerd wordt door Sportfever.
   
  We noemen dit het DSS-jeugdfonds.
   
  Nieuwsbrief
  Er wordt gewerkt aan nog meer leuke voordelen die je via DSS-voetbal zou kunnen krijgen. Zorg dat je daarvoor onze nieuwsbrief in de gaten houdt.
rfwbs-sliderfwbs-slide