• Uitslag grote club actie bekend

  Beste ouders en spelers,

  De Grote Clubactie is geweldig verlopen! We hebben met zijn allen 2.429 loten verkocht en hebben daarmee ruim €5.829,60 opgehaald voor onze club DSS. Alle lotenverkopers hartelijk dank!
  Het geld wordt besteed aan extra materialen als doelen, ballen, hesjes, keepersspullen voor onze jeugd. Ook wordt er een deel van het geld besteed aan spullen voor onze jeugdscheidsrechters.


  Winnaars

  De 10 beste lotenverkopers krijgen een echte wedstrijdbal. Deze kunnen ze aan de wedstrijdtafel op zaterdag 8 of 15 december ophalen!

  De uitslag:

  1. Oscar Stieding (9-1) 116 loten
  2. Juno Smits (8-8) 86 loten
  3. Tijmen (10-2) 84 loten
  4. Feline Bouwman (10-8) 69 loten
  5. Lisa Donders (8-8) 64 loten
  6. Roef Slenters (mini's) 62 loten
  7. Hidde Deelstra (10-1) 45 loten
  8. Mees Orens (9-1) 44 loten
  9. Jan Wedding (9-3) 43 loten
  10. Maikel Vurgun (8-1) 41 loten
  10. Nick (11-5) 41 loten
  10. Lev Biesbroek (8-7) 41 loten


  Beste team: JO9-1
  Het team dat de meeste loten heeft verkocht krijgt vrijkaartjes voor een wedstrijd bij AZ. De winnaar met 226 loten is de JO9-1. Op zaterdag 8 december om 10:30 wordt aan het team de prijs uitgereikt!

  Met vriendelijke groet,

  Marcel Scheefhals
  Clubcoördinator DSS voetbal

 • DSS start met de Grote Clubactie

  Alle jeugdleden van DSS van de onder 6 t/m de onder 12 van DSS starten op woensdag 12 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. De boekjes worden na de training aan de spelers uitgedeeld. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

  DSS gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

  Marcel Scheefhals, clubcoördinator van DSS: "Dit jaar hopen wij met de opbrengst 100 nieuwe trainingsballen, 2 nieuwe pupillendoelen, trainingsmateriaal keepers te kunnen kopen. Sommige spullen zijn hard aan vervanging toe! Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!"

  DSS doet al voor de vijfde keer mee. Vorig jaar werd er een bedrag van €3500,- opgehaald.

  De 10 beste lotenverkopers krijgen van de club een spiksplinternieuwe wedstrijdbal van Derbystar. Tevens mag het best verkopende team naar een wedstrijd van AZ. En als je een vol boekje hebt heb je altijd prijs.Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2018. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

  Met vriendelijke groet,
  Namens bestuur DSS
  Marcel Scheefhals (club coördinator DSS)

 • Het GCA superlot

  "superlot" 2018

  Ook een Superlot kopen met je bedrijf?

  Dat zou geweldig zijn! Stuur ons een mail naar clubcoordinator@dssvoetbal.nl en vermeld je bedrijfsnaam, naam (voorletters en achternaam), adres, betaalmethode (contant of automatische incasso) en bij automatische incasso de IBAN. Als dank vermelden we je bedrijf met een foto op de DSS-website en facebook. En als we onze nieuwe trainingsspullen binnen hebben, dan zullen we zeker niet vergeten ook jouw bedrijf te bedanken voor de sponsoring.

  Hoe werken de Superloten precies?

  Een Superlot staat gelijk aan 50 reguliere loten en kost € 150,-. Hiervan gaat 80% naar de club. Het Superlot kan contant gekocht worden of via eenmalige machtiging. De koper ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot plus de lotenrange op zijn/haar bankafschrift (eenmalige machtiging) of 50 papieren loten (contante verkoop). De 50 loten dingen mee naar de prijzen die de Grote Clubactie uitdeelt. De trekking hiervoor is op 13 december. Een leuke bijkomstigheid van de contante verkoopmethode is, dat de 50 papieren loten als gift kunnen worden verspreid onder personeel of bijvoorbeeld de eerste 50 klanten die dag. Wie weet winnen zij een mooie prijs met hun lot.