• Jullie zijn goud waard

  Namens het bestuur willen we jou zo goed mogelijk informeren over de ontwikkelingen binnen DSS. Vooral in deze moeilijke tijd. Gelukkig kan de jeugd blijven trainen en voetballen. Voor onze senioren geldt dat helaas nog niet, op het moment denken we na over alternatieven. Hopelijk komen er snel berichten over een versoepeling via de overheid en KNVB. Zodra er nieuws is dan horen jullie dat zo snel mogelijk.

  We ontvangen veel positieve berichten van ouders en leden. Daarom een groot applaus naar alle vrijwilligers die zich blijven inzetten.  Zoals de mannen en vrouwen die de toernooien organiseren, filmers, doelenzetters, scheids- en grensrechters, coaches, trainers, poortwachters, planners, bezorgers & redactie van de Assist en alle andere vrijwilligers die achter de schermen het nodige doen voor onze mooi club. Jullie zijn goud waard!

  Ook veel dank aan alle ouders en verzorgers die al een poosje het complex niet op kunnen en zich ook goed aan de regels houden! Jullie geduld wordt op de proef gesteld. Het gemis van aanmoedigen, ondersteunen en meeleven is groot. Gelukkig zien we in deze tijd ook initiatieven van (assistent) coaches die de wedstrijden filmen, zodat we toch nog iets meekrijgen van de wedstrijden. 

  Mocht er iets zijn waar je mee zit of tegenaan loopt laat het ons dan gerust weten. Veel gezondheid de komende tijd toegewenst en hopelijk tot snel bij DSS. Door Samenspel Sterk!

  Namens het bestuur van DSS 

  Aart Louwrier
  Marc Groen
  Henk Paus
  Bob Schouten
  Jelle Eisenberger
  Boyke Gilliad
  Stan Hoogteijling

rfwbs-sliderfwbs-slide