• Erelid  Ge Hoff overleden

  Op zondag 8 april is prominent DSS-lid Ge Hoff overleden.

  Ge was oud voorzitter en Erelid van DSS Softbal, oud bestuurslid en Erelid DSS Honk/Softbal, hij was oud bestuurder en Erelid DSS Voetbal en oud bestuurslid van de Stichting Clubhuis DSS. Ge was ook bestuurder Omni DSS.

  Nog meer zichtbaar voor leden was Ge jarenlang de grensrechter bij het eerste van DSS voetbal.

  Ge was zeer betrokken bij het wel en wee van DSS. Ik kan hem nog goed herinneren bij de jaarvergaderingen van DSS Voetbal. Op het eind, wanneer de rondvraag was afgelopen, stond hij op om in een dankwoord het bestuur te bedanken en vooral een hart onder de riem te steken van eerste elftal. Hij wenste vaak ook te benadrukken dat niemand moest vergeten dat DSS als familieclub uit diverse geledingen bestaat en dat Honk- en softbal en Voetbal elkaar moeten versterken.

  De laatste jaren kwam ik hem nog wel eens tegen aan de bar tijdens het Klaverjassen waaraan hij deelnam. Hij vroeg immer naar mijn ouders (zelfde generatie) of andere familie/vrienden van mijn ouders.

  Wij zijn hem zeer veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange tomeloze inzet, sinds 1962, en zijn liefde voor de sport en voor DSS in het bijzonder.

  Wij wensen zijn vrouw An, de kinderen, kleinkinderen en familie veel sterkte met dit grote verlies.

  Namens alle DSS’ers

  Marc Vooges

  Voorzitter Stichting Clubhuis DSS