• Feestelijke opening nieuwe seizoen

    Voor de start van het nieuwe seizoen is er bij DSS een prachtig nieuw hoofdveld aangelegd. En bij een nieuw veld hoort natuurlijk een feestelijke opening. Zaterdag 25 september was het zo ver. Voor de eerste competitiewedstrijd van vrouwen 1 kwam de wethouder sport Michiel Rog op bezoek om het veld officieel te openen. Over de hele lengte van het veld werd er een rood lint vastgehouden door jeugdspelers die vervolgens officieel door de wethouder werd doorgeknipt. Ook hield Martijn Egner, onze nieuwe voorzitter, een korte speech voor opening, waarin vooral de speerpunten ‘trots’ en ‘toekomst’ centraal stonden. Met als missie ‘een leven lang voetballen bij DSS op je eigen niveau’.

  • Naast de officiële opening werd de middenstip van het oude hoofdveld geveild. De oude middenstip is voor maar liefst 250 euro weggegaan door Westhoff winkel en werkplek! Een supermooi bedrag
    waar we heel erg blij mee zijn! Verder werd er in de rust van de wedstrijd bekend gemaakt wie de winnaars waren van de maar
    liefst 4 fietsen die gesponsord werden door De Haarlemse Fiets. DSS-leden konden een fiets winnen door de 2 weken daarvoor met de fiets naar de club te komen. Bij aankomst op de club werd er in de fietsenstalling een lootje uitgedeeld met als doel de leden te stimuleren om met de fiets naar de club te komen.

  • Natuurlijk is deze prachtige dag nog afgesloten met een hapje en een drankje in de kantine. We zijn als club heel blij dat we eindelijk weer wat konden organiseren en samen mochten komen en kijken met een heel positief gevoel terug op deze dag!