• Het seizoen zit er bijna op

  Het seizoen zit er alweer bijna op. En wat voor een seizoen was het! We zouden het aan de ene kant snel willen vergeten.  Zoveel competitiewedstrijden zijn er niet geweest en de vele beperkingen op de trainingen maakte het ook niet eenvoudig om een lekker gevoel aan dit seizoen over te houden. 

  Aan de andere kant hebben we met de meeste teams wel heel veel kunnen voetballen. De diverse Corona-leagues hebben ervoor gezorgd dat we elkaar nog beter leerden kennen.  Dat jongens met en tegen meiden konden voetballen, dat er wekelijks toch gespeeld werd. Dat scheidsrechters zich konden blijven ontwikkelen en ook plezier konden houden. En dat allemaal, omdat creatieve voetballiefhebbers in de club zitten, die gezorgd hebben voor een goed en leuk alternatief voor het wegvallen van de competitie.

  Nu maar hopen dat we straks weer lekker met zijn allen in de kantine een hapje en een drankje kunnen bestellen, nadat we na een heerlijke wedstrijd tegen een andere club met een glimlach uit de kleedkamer zijn gestapt. We missen het allemaal, maar gaan ons best doen om dit het komende seizoen weer aan te kunnen bieden. Want ook dat maakt DSS bijzonder.

  De komende maand zal wat rommeliger verlopen dan de andere maanden. Elk jaar wordt er na afloop van de competitie niet meer getraind.  De Corona-league is gestopt, maar hebben we besloten om voor alle teams t/m 28 mei de mogelijkheid te bieden te blijven trainen en daaromheen kan elk team nog wedstrijden plannen via de leeftijd co√∂rdinator tot 30 mei. (bekijk de contact pagina voor de e-mail adressen) Daar zitten natuurlijk weer wat uitzonderingen bij. 

  Hier volgen ze:

  • Op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) zal er niet getraind worden.
  • Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) zal er ook niet getraind worden
  • De groepen die spelers/speelsters hebben tussen de 18 en 26 mogen in de maand juni doortrainen, omdat zij een extra lange lockdown hebben gekend. 
  • Datzelfde geldt als er voor 27 jaar en ouder ook weer verruiming komt om te kunnen trainen. Mocht je willen blijven trainen geef dat dan wel aan bij Her Peperkamp (vrouwen) of Hans de Winter (mannen)
  • De (jeugd-)selectieteams kunnen nog tot 21 juni blijven trainen. 

  Vanaf 21 juni gaan de velden in onderhoud. We krijgen een mooi nieuw kunstgrasveld naast de kantine en op de andere velden wordt het mogelijk gemaakt om de doelen beter op te ruimen na je training. Zo zullen we weer fris kunnen beginnen aan het nieuwe seizoen.

  In de maand augustus zullen de trainingen voor eenieder weer aanvangen. Vanaf 2 augustus voor de selectieteams en vanaf 23 augustus voor de niet-selectie teams.  In het weekend 4 september zullen dan de beker en/of competitie weer beginnen. Hou daarvoor de website, social media of de voetbal app van de KNVB goed in de gaten.

rfwbs-sliderfwbs-slide