• Eind van het seizoen - iedereen bedankt!

  Beste sportvrienden en vriendinnen,

  Langs deze weg wil ik iedereen een compliment maken voor de afgelopen drie maanden. De manier waarop vrijwilligers de diverse taken hebben uitgevoerd om iedereen weer te kunnen laten voetballen was overweldigend. Als ik kijk naar trainers, veldwachters, poortwachters en de mensen achter de schermen om dit allemaal mogelijk te maken, kunnen wij als DSS ontzettend trots zijn op deze mensen.

  Maar ook de spelers zelf; het valt natuurlijk niet mee om 1,5 meter te houden tijdens het sporten, geen hesjes te gebruiken en zelfs heel lang geen partijen magen spelen. Maar met hier en daar een uitglijder, is er prima omgegaan met de voorwaarden die door de regering en het RIVM zijn opgelegd. Als club mogen we daar dan ook best trots op zijn.

  Het was een genot om jullie te zien voetballen, met de mini’s op de zaterdag als prettig hoogtepunt. Wat een plezier hebben jullie met z’n allen uitgestraald. En als we in de vakantie met z’n allen nog even volhouden kunnen we straks in september ook weer met de competitie beginnen. Eerlijk is eerlijk, trainen is leuk, maar leuker is het om wedstrijden te spelen.

  Ik wens iedereen een fijne vakantie. Neem de ruimte en houd afstand. Tot in augustus!!

  Met vriendelijke groet,

   

  Hans de Winter
  Technisch Manager

rfwbs-sliderfwbs-slide