• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
  • DSS'ers op denksport GO

    Naast voetbal willen we vanaf seizoen 23/24 de jeugdspelers uit groep 6 tot en met 8 van de basisschool les in de denksport Go aanbieden.

    Go is een denksport voor 2 personen die 4000 jaar geleden is ontstaan. Het wordt over de hele wereld gespeeld, en wint nog steeds aan populariteit. In Azië is Go zelfs een topsport, net zoals voetbal in Nederland.

    Ben je lid bij DSS? Dan kun je volgend jaar op donderdagmiddag van 15.15-16.15 komen spelen op een locatie in Velserbroek. Kosten zijn €10 per les per kind, je krijgt bij de start een gratis les- en oefenboek.

    Startdatum is donderdag 5 oktober. Mocht het tijdstip niet lukken vanwege schooltijden, dan zoekt de denksportleraar een oplossing. Mogelijk gaan we ook op de dinsdagmiddag spelen. Op https://gojeugdclubijmuiden.nl/ vind je meer informatie en kun je inschrijven (op de contactpagina).