• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest¬† P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • DSS Vrouwen 1 loot voor de KNVB beker in de 1/8 finale Feijenoord!!!

  Woensdagmiddag 22 december is de loting verricht voor de achtste finales voor de TOTO KNVB Beker Vrouwen.

  De selectie van Marelle Worm zal in de 1/8ste finale van de KNVB beker op 29 januari om 14.30 uur de vrouwen van Feijenoord treffen.

  Voor de 2de keer in de geschiedenis van dit team dat in de competitie uitkomt in de Topklasse, zal zij strijden tegen een vrouwenteam uit de eredivisie.

 • Compensatie KNVB

  Ter voorbereiding voor deze wedstrijd die op 29 januari op het complex van DSS gespeeld zal worden heeft dit team compensatie vanuit de KNVB gekregen.

  De amateurverenigingen die in de beker aantreden tegen een eredivisieteam hebben vanaf komende maandag 27 december de mogelijkheid om gelijk aan de Eredivisie vrouwen teams te trainen. Hiertoe zal de accommodatie oa DSS op de lijst van topsportlocaties op knvb.nl worden vermeld.

  Dit houdt in dat vanaf maandag 27 december (alleen) de vrouwen selectie in staat wordt gesteld bij DSS te trainen.

 • Het bestuur wenst de vrouwenselectie een goede voorbereiding op de 1/8ste finale!