• Maak kans op de DSS=SPORT prijs!

  Nomineer je team voor 5 juni 2019 
   
  Wij willen ons allemaal thuis voelen bij DSS. Daarom hebben we het motto DSS=SPORT. Dit staat voor Sportiviteit, Plezier, Openheid, Respect en Teamgeest. Drie teams die dit het beste naleven maken kans op een mooie prijs.  

  Vorig jaar gaven we alle teams de kans om de jury te overtuigen dat zij de DSS=SPORT prijs moeten winnen. Dit was een groot succes! Daarom willen we iedereen weer in staat stellen om het eigen of een ander team te nomineren. Je maakt kans op een prijs van € 200, € 125 of € 75 voor een activiteit met het team.    

  De DSS=SPORT prijs is voor de drie teams die zich gedragen volgens de normen en waarden van DSS. Dit kan je bijvoorbeeld laten zien door de wedstrijd te starten met de Champions League opstelling of door het teamcontract te gebruiken en te tekenen. 

  Hoe nomineer je een team? 

  Stuur je motivatie voor 5 juni naar dss-sport@dssvoetbal.nl en leg duidelijk waarom jouw team de DSS=SPORT prijs moet winnen. Koppel je motivatie aan de normen en waardes van SPORT. Bekijk de DSS website voor meer informatie over DSS=SPORT.  

  We rekenen op veel inspirerende motivaties van alle leeftijdscategorieën: jongens-, meisjes-mannen- en vrouwenteams. En vergeet niet dit voor 5 juni a.s. in te sturen. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op de DSS Clubdagrond de wedstrijd van DSS tegen de oud Internationals op 21 juni 2019. 

  Namens de Commissie DSS=SPORT