• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • DSS Mo20-1: KAMPIOENEN !!

  Zaterdag 10 december 2022 schrijven we bij in de DSS-geschiedenisboeken, want op die dag werden de meiden Mo20-1 kampioen in de Hoofdklasse B!
   
  Met grootste concurrenten AFC en FC Lisse reeds verslagen, was SCW zaterdag de laatste club die tussen ons en het kampioenschap stond. Na een wedstrijdbespreking in de bestuurskamer door Dennis en Robert en een messcherpe warming-up begon de kampioensmatch.
 • Véél kansen, geen doelpunt

  Ondanks de zenuwen die de meiden duidelijk parten speelden, kreeg DSS in de eerste helft maar liefst negen kansen plus een penalty. Helaas bleef vooralsnog de 0-0 keihard op ’t scorebord staan.

  Na een stevige peptalk in de rust en een aantal tactische aanpassingen begon de tweede helft als een kopie van de eerste met tegenstander SCW die meer dan behoorlijk meevoetbalde, maar zich vooral beperkte tot verdedigen en counteren.

  Omslagpunt

  Maar halverwege de tweede helft was ’t zover: een snelle aanval van DSS door de as van SCW bracht Chaylin in stelling, die vervolgens prachtig raak schoot in de bovenhoek. De 1-0 was een feit! De elf van Mo20-1 werden gek en de complete bank vierde mee.

  De rest van de tweede helft probeerde SCW nog met een tactische omzetting de gelijkmaker te forceren, maar toen in de 91ste minuut de scheidsrechter het eindsignaal liet horen, kon het feest beginnen.

 • Feest! (in Haarlem én Amsterdam)
   
  En wat voor feest! De meiden kregen uit de handen van hoofd opleidingen Nick een prachtige kampioensschaal, plus medaille. Na de champagne-douche op het veld en een warme douche in de kleedkamer, ging het feest door in de kantine met een taart, bittergarnituur en véél drankjes!
   
  Dennis en Robert deden uiteindelijk de lichten uit en besloten hierna nog nachtelijk Amsterdam onveilig te gaan maken, zodat iedereen in de hoofdstad nu ook weet dat DSS een kampioensteam rijker is!
 • Op naar de divisie!
   
  De meiden mogen nu van een welverdiende winterstop genieten en starten vanaf januari in de landelijke nieuwe divisie Mo20-1 met prachtige clubs als Sparta Rotterdam, Harkemase boys en Baronie!
   
  Meiden en staf van harte gefeliciteerd met dit fantastische resultaat en op naar de divisie!