• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • DSS dat zijn wij!

  Een club met historie

  Een paar Haarlemse jochies vatten in het najaar van 1919 het plan op om een voetbalclub op te richten. Zij noemden hun club SDS (Sterk Door Samenspel).

  Zij konden niet bevroeden dat bijna 100 jaar later hun club was uitgegroeid tot wat DSS (Door Samenspel Sterk) nu is: een bloeiende vereniging met ruim 90 teams en 1300 leden en die één van de grootste voetbalclubs in Haarlem is. De vrouwen/meiden afdeling behoort zelfs tot de grootste van Nederland. 

  DSS kent een professionele organisatie, geleid door een verenigingscoördinator en een hoofd Technische Zaken. Onze structuur, ambitie en de kwaliteit van de voetbalopleiding bieden een zonnig toekomstperspectief.

  DSS is een vereniging met een eigen identiteit die mensen verbindt. Onze leden zoeken een sportieve uitdaging, maar hebben ook oog voor deze waarden. DSS is deugdzaam, solide en sportief. Kortom, een familieclub van sportieve, betrokken mensen.

  Je bent van harte welkom bij DSS!

  Martijn Egner, Voorzitter DSS Voetbal

 • In honderd jaar tijd dan schrijf je geschiedenis! Want het kan niet anders dan dat er van alles gebeurt.

  Van oprichten tot fusie, van verhuizen tot eigen clubhuis, kampioenschappen, degradaties, de opkomst van vrouwenvoetbal. Het hoort allemaal bij de ontwikkeling die een club als DSS heeft doorgemaakt. 

  Je leest er alles over op de pagina Geschiedenis.

  Lees meer