• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest¬† P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Doe mee aan het 7x7 eindtoernooi voor alle leden!

  Vrijdagavond 23 juni organiseren wij bij DSS voor alle leden (en ouders) die ouder zijn dan 30/35 jaar een mix 7X7 eindtoernooi. Dus voor alle vrouwen (vanaf 30) en mannen (vanaf 35) die het voetballen zo leuk blijven vinden dat zij hun voetbalschoenen nog niet in de wilgen willen hangen, dit is een goede kans om kennis te maken met het 7x7 voetbalspel. Want; hoe oud je ook bent, voetbal gaat nooit uit je bloed.
   
  Wat is 7 x 7 voetbal?
  Bij 7 x 7 voetbal nemen teams, bestaande uit zeven spelers, het op een half veld tegen elkaar op. Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. Je speelt ongeveer vier potjes van 20 minuten. Voor sommige spelers is het nodig om tussentijds te wisselen en dat is gelukkig toegestaan.
   
  Wat gaan we doen?
  We verzamelen om 19.00 uur. Dan wordt de indeling van de teams bekendgemaakt. We starten om 19.30 uur met de wedstrijden. Rond 21.30 uur zijn we uit gevoetbald. We ronden het toernooi daarna af met een gezellige prijsuitreiking in de kantine met een hapje en drankje. Dat doen we in stijl met een jaren 80/90 party met DJ. De derde helft is bij 7 x 7 de ook heel belangrijk.
   
  Dus geef je snel op (uiterlijk 22 juni) door een mail te sturen naar: