• Update maatregelen - 15 december

  Zoals dinsdag door premier Rutte bekend gemaakt, gaat Nederland ter bestrijding van het Coronavirus in een lockdown. Voor de voetbalsport betekent dit dat voor een periode van vijf weken de huidige maatregelen voor de leden en toeschouwers/ouders van kracht blijven.

  Het is in ieder geval goed dat de jeugd gewoon door kan blijven sporten. Al is er met de winterstop die vanaf volgende week ingaat ook een al geplande onderbreking. Laten we hopen dat deze maatregelen na half januari weer teruggedraaid kunnen worden, zodat iedereen weer "normaal" kan voetballen.

  Vanaf 15 december gelden de onderstaande nieuwe maatregelen;

  • Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Alle binnensportaccommodaties blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

  Voor de leden van DSS verandert er tov de huidige regels dus niets.  

  Vanaf 21 december tot 4 januari winterstop en vinden er geen trainingen en zaterdagactiviteiten meer plaats. In de week van 4 januari starten voor de jeugd de gebruikelijke trainingen en in het weekend de Coronaleague.

  De seniorenleden van DSS mogen helaas nog steeds niet trainen, alternatieve activiteiten die de club voor deze groep had bedacht ism enkele externe bedrijven zijn door de nieuwe maatregelen weer in de ijskast gezet. Omdat alle regionale voetbalverenigingen met dezelfde problematiek te maken hebben is er een gezamenlijk plan bedacht waarmee deze regionale clubs hun seniorenleden tegemoet willen komen.

  Vanaf 24 januari doet DSS mee met een pilot voor om te onderzoeken of de overige Haarlemse clubs deze actie ook aan hun leden kunnen aanbieden. Over de exacte invulling is men nu druk in gesprek en worden de senioren nog over ingelicht.

  Wij hopen dat het virus met alle maatregelen snel onder controle komt, zodat we op een zo kort mogelijke termijn weer onze vereniging kunnen bezoeken om te sporten, te trainen, te coachen en te kijken naar de wedstrijden.

  Vanuit bestuur, trainers en begeleiders van DSS hopen we dat we de volgende keer betere berichtgeving voor onze vereniging aan iedereen kunnen communiceren!

  Voor de komende weken wensen we iedereen fijne feestdagen, gezellig met het gezin of in een andere kleine samenstelling.

  Sterkte voor al onze leden, sponsoren, supporters, vrijwilligers en overige betrokkenen, met de persoonlijke en/of zakelijke gevolgen van Corona!

  Tot zo snel mogelijk weer bij DSS

   

  Met sportieve groeten,

  Bestuur DSS

rfwbs-sliderfwbs-slide