• Nieuwe apps voor het nieuwe seizoen

  Binnenkort trappen de teams van DSS af voor het nieuwe seizoen. Voortaan volgt u hun wedstrijden nog beter dankzij twee nieuwe apps. Zo is de Voetbal.nl app uitgebreid voor elke voetballiefhebber. En wie een officiële rol heeft bij wedstrijden, gebruikt de vernieuwde Wedstrijdzaken app.

  Voetbal.nl is hét platform voor spelers, scheidsrechters, trainers, coaches, ouders en andere liefhebbers van het Nederlands amateurvoetbal. Sinds eind augustus is de app vernieuwd en uitgebreid. De vormgeving is veranderd en er zijn nieuwe functionaliteiten.

  Nieuwe functies Voetbal.nl

  Nog steeds kun je het programma, de uitslagen en de stand van je eigen en andere favoriete teams bekijken. Nu ziet u ook doelpunten, kaarten en wissels, als ze zijn ingevoerd op het wedstrijdformulier. Een uitslag of stand kunt u direct als afbeelding delen via social media. Handig is dat u per wedstrijd eenvoudig een rijschema kunt samenstellen.

  Lees meer over de vernieuwde Voetbal.nl app op de website van de KNVB en Sportlink.

  Formulieren invullen in Wedstrijdzaken

  Bent u leider, aanvoerder, scheidsrechter, de velddienst of wedstrijdsecretaris? Dan is er de Wedstrijdzaken app om wedstrijdformulieren in te vullen. Voor teams van een oudere leeftijdscategorie dan JO13/MO13 is dit verplicht. Zij gebruiken vanaf nu alleen nog het mobiele wedstrijdformulier voor alle beker- en competitiewedstrijden. Als gebruiker logt u voortaan met één account in, zowel op de app van Wedstrijdzaken als die van Voetbal.nl. Lukt het inloggen niet, dan klopt wellicht uw e-mailadres niet met de gegevens van onze ledenadministratie.

  Lees meer over de Wedstrijdzaken app en het corrigeren van uw contactgegevens.