• Clubdag enorm succes!

  We willen iedereen die deze dag geholpen hebben enorm bedanken. Door jullie inzet is deze dag een succes geworden.
  De clubdag is achter de rug. We willen iedereen die deze dag geholpen heeft enorm bedanken. De organisatie heeft genoten van deze gezellige en indrukwekkende avond. Jullie hopelijk ook.
  Tijdens de avond zijn niet alle prijzen van de loterij opgehaald. Heb jij nog een lootje liggen met één van de volgende nummers stuur dan even een mailtje voor 30 juni a.s. naar clubdag@dssvoetbal.nl:
  442 – 462 - 467 – 468 - 469 – 513 – 522 – 540 – 550 – 571 – 702 – 703 – 992 – 993

  Na 30 junigaan de prijzen door naar een volgende activiteit.

 • DSS - ex-internationals

  21 juni - Clubdag: DSS - ex-internationals


  Beste DSS'er,

  Ken je ze nog? Michael Mols, John van 't Schip, Gerald Vanenburg, Stan Valkx of Mr. Ajax, Sjaak Swart. Je kunt ze nu in het echt bekijken, want zij zijn zeker van de partij bij DSS op 21 juni bij de wedstrijd DSS - ex-internationals.
  De laatste kaarten à € 10,-- zijn nog te verkrijgen bij Primera Meester, Santpoorterstraat 62, Kennemer Intersport, Cronjéstraat 16-18 en via clubdag@dssvoetbal.nl. Kaartverkoop aan de poort op 21 juni is ook mogelijk. Je betaalt dan € 12,50 voor een toegangsbewijs.

  Heb jij, als begeleider van een team, scheidsrechter of vrijwilliger met een andere functie, nog geen aparte uitnodiging ontvangen en je wilt wel komen? Wil je dit dan laten weten via clubdag@dssvoetbal.nl? Dan zorgen wij dat je nog een uitnodiging ontvangt. Voor de organisatie is het belangrijk te weten hoeveel vrijwilligers er komen.

  Deze gezellige wedstrijd en het feest na afloop worden georganiseerd voor alle leden van DSS. Ook niet leden zijn meer dan welkom. Nodig je familie, vrienden en kennissen uit om samen te komen kijken! De wedstrijd begint om 19:30 uur. Vooraf kun je een drankje en hapje nuttigen bij de foodtruck! Daar wil jij toch ook bij zijn?

  Tot ziens op 21 juni!

   

  Met vriendelijke groet,


  DSS Voetbal
  Aart Louwrier