• De contributie-inning via ClubCollect voor het seizoen 2019/2020 is gestart.

  Alle leden krijgen net zoals het afgelopen seizoen via mail en via het mobiele nummer een betaallink toegestuurd door ClubCollect, waarna zelf de betaling geregeld dient te worden.

   

  Contributie-inning via ClubCollect

  Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Vanaf het seizoen 2018/2019 werkt DSS met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken en herinneringen en het verwerken van betalingen.

  Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in termijnen te betalen en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester of aan de ledenadministratie.

  Hoe werkt het precies?

  ClubCollect is geen incassobureau, maar een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Vanaf komend seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je of je betaalt in termijnen en welke betaalmethode je gebruikt, namelijk iDeal of automatische incasso.

  Betaal je het liefst in termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage van â 1,00 euro per termijn. Je kunt kiezen voor betaling in vier (4) opeenvolgende maandelijkse termijnen. Je bepaalt zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je ook nog een aankondiging. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je ervoor zorgen dat er voldoende saldo op je bankrekening staat.

  Gegevens delen

  Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens (IBAN), telefoonnummer (06-nummer) en het te incasseren contributiebedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

  Bij vragen: neem contact op

  Voor meer informatie kun je terecht op www.clubcollect.com. Indien je daarna nog vragen hebt kun je altijd de ledenadministratie benaderen (via ledenadministratie@dssvoetbal.nl) of contact opnemen met de penningmeester (via penningmeester@dssvoetbal.nl). Ook wanneer we gestart zijn met de contributie inning staan zowel de ledenadministratie, penningmeester als ClubCollect altijd open voor vragen.