• Eindstand Grote Clubactie bekend

  De Grote Clubactie is afgelopen. Het is dan ook tijd om de eindstand bekend te maken. Dit jaar zijn er maar liefst 1.714 loten verkocht! Dit betekent een totaalbedrag van € 5.142,00. Van dit bedrag gaat 80% rechtstreeks naar DSS. Het geld zal worden gebruikt voor de doorontwikkeling van onze jeugd. Wij willen alle lotenverkopers enorm bedanken voor deze topprestatie!

  Dan naar de ranglijst van onze topverkopers…

  Top teams

  Het was tot het einde een spannende strijd tussen de teams van JO10-1 (191 lootjes) en JO11-1 (228 lootjes). Omdat de JO10-1 uit 8 spelers bestaat, hebben zij uiteindelijke de eerste prijs behaald (gemiddeld 23,9 loten per speler). De JO11-1 is met 11 spelers tweede geworden (20,7 loten per speler).

  Omdat we deze geweldige inspanning van beide teams willen waarderen ontvangen zowel de JO10-1 als de JO11-1 de teamprijs : VR Gamen bij VRcafe in het centrum van Haarlem. Beide teams van harte gefeliciteerd met de Teamprijs!

  Top verkopers

  Dan de hoofdprijzen voor de individuele lotenverkopers. Met stip op één is onze topverkoper Silvester Efde (JO11-3). Hij heeft maar liefst 116 loten verkocht voor de club! De tweede plek is voor Kayne Gerits (JO11-1) met 89 loten. De derde plek is voor Oscar Stieding (JO10-1) met 81 verkochte loten. Op de vierde plaats is Max vd Kort (JO11-1) geëindigd, met 80 lootjes. Omdat het verschil tussen de nummer drie en vier slecht één lootje is, hebben we besloten om aan Max een troostprijs uit te reiken: ook hij zal FIFA20 voor de Xbox, PS4 of Nintendo Switch ontvangen! Gefeliciteerd met jullie geweldige prestatie! 

  Volle lotenboekjes

  Daarnaast hebben 27 lotenverkopers een vol lotenboekje ingeleverd. Jullie ontvangen naar keuze een DSS mini-bal, AJAX mok of Barcelona bidon. Tot slot zijn er nog 8 lotenverkopers die net geen vol boekje hadden, maar in totaal wel meer dan 20 loten hebben verkocht. Wij willen jullie ook belonen voor deze prestatie: jullie ontvangen een DSS mini -voetbal. Allen gefeliciteerd!