• Meld je aan bij DSS

   

 • Leuk dat je bij ons wilt voetballen, iedereen is welkom bij DSS! Via onderstaand formulier meld je je aan als nieuw lid bij DSS Voetbal voor komend seizoen (2021-2022). Wil je eerst kennis maken met DSS? We hebben de mogelijkheid om een proeftraining te volgen - bekijk de pagina proeftraining voor meer informatie.  

  Contributie en inschrijfkosten

  Ieder lid betaalt eenmalig € 10 euro inschrijfkosten en jaarlijks de contributie. Je ontvangt als nieuw lid gratis het Jubileumboek DSS 100 Jaar en een ledenpas. De contributie wordt geïnd via Club Collect en je ontvangt een mail voor de eenmalige inschrijfkosten. Meer informatie over de hoogte en inning hiervan vind je onder contributie.

  Belangrijk om te weten:

  • Incasso contributie: De contributie-inning van DSS verloopt via ClubCollect. meer informatie 
  • DSS=SPORT: Binnen DSS gaan wij respectvol om met elkaar, de club en de materialen. Daarom hanteren wij de DSS=SPORT regels.
  • Extra contactgegevens: wilt u extra emailadres en telefoonnummer toevoegen aan onze administratie dan kan dat onderin het formulier in het vak "2e email en telefoonnummer".
  • Vrijwilligerstaken: Binnen DSS verwachten we van alle spelende leden en de ouders van de jeugdleden om zich als vrijwilliger in te zetten voor de club. Uw kunt hieronder bij Vrijwilligerstaken aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat  meer informatiie over vrijwilligerstaken bij DSS.
  • Per ingang van seizoen 2021 ontvang je als lid een DSS ledenpas
 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij DSS is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen DSS kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalig of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN nummer nodig.

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van DSS wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van DSS en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe DSS en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.

rfwbs-sliderfwbs-slide