• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Aanmeldformulier

  Vul onderstaand formulier in om je aan te melden bij DSS. Van je aanmelding gaat er een e-mail naar de ledenadministratie van DSS. Zij zorgen er voor dat je aanmelding naar de betrokken coördinator of trainer gaat. Die neemt vervolgens contact met je op.

  Wanneer je aanmelding is verwerkt, word je ook welkom geheten door ons welkom-team. DSS is een grote vereniging met veel leden die draait op meer dan 300 vrijwilligers. We zullen je dan ook vragen wat je als vrijwilliger kunt doen voor de club. 
   
  ps. mocht je een week na je aanmelding nog niets gehoord hebben, stuur dan vooral even een e-mail naar voorzitter@dssvoetbal.nl
 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij DSS is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen DSS kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Vrijwilligers

  Welke vrijwilligerstaken zou jij willen doen?*

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van DSS wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van DSS en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe DSS en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.

rfwbs-sliderfwbs-slide