• Wil jij je skills verbeteren en misschien wel de nieuwe Frenkie of Lieke worden? Kom dan naar de DSS op 5 oktober. Onder deskundige leiding van Hans de Winter en Marelle Worm ga je 2 uur lang spectaculair voetballen

  Vriendjes of vriendinnetjes kunnen ook komen
  Heb je vriendjes of vriendinnetjes in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar, neem ze ook mee voor een onvergetelijke clinic. Ze hoeven niet te kunnen voetballen en ook niet lid te zijn van DSS. Zijn ze zwemmers, turners, ballerina's of spelen ze piano? Het maakt niet uit, ze zijn allemaal welkom.

  Programma
  Tussen 09:00 uur en 15:00 uur zijn de de clinics van elk 2 uur. Eén week voor 5 oktober ontvang je het definitieve programma en het tijdstip dat jij bent ingedeeld.

  Een paar onderdelen gaan we al verklappen:

  • Snelheidsmeter
  • Op de foto met een profvoetballer
  • VoetbalDarts.
  • Panna knockout

  Voordelig aanbod
  Omdat DSS 100 jaar bestaat kunnen we dit zeer voordelig aanbieden. De kosten voor ieder deelnemend kind bedragen € 7,50. Hiermee worden de kosten van de organisatie gedekt. Er zijn geen wedstrijden op deze dag en kun je dus altijd meedoen aan dit feestelijke evenement. Let op: er zijn 300 plaatsen over de dag beschikbaar dus wees er snel bij!

  Als je op de knop hieronder klikt kom je op het aanmeldformulier uit. Hier kun jij je samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes aanmelden en zien we je op 5 oktober!

  Schrijf je in