• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
  • DSS en BuitenFit Haarlem bundelen de krachten

    BuitenFit Haarlem gaat op woensdagmiddag en zaterdagochtend bootcamp en circuittrainingen verzorgen aan ouders, verzorgers en vrijwilligers van voetbalclub DSS, super handig!

    Wanneer de jeugd teams van DSS training krijgen op woensdagmiddag of op zaterdagochtend een wedstrijd spelen is er voor ouders/verzorgers de mogelijkheid om mee te doen aan een groepstraining bootcamp en/of circuittraining, zo sla je twee vliegen in één klap en blijf je zelf ook lekker sportief! Buiten sporten is super gezond en heeft meerdere fysieke en mentale gezondheidsvoordelen.

  • Dat buiten sporten verslavend werkt, weten we als geen ander bij BuitenFit Haarlem.

    We trainen zoveel mogelijk spiergroepen tegelijk tijdens onze circuit- en bootcamp trainingen waarbij we gebruik maken van meerdere sportattributen, denk aan battle ropes, medicine ballen, kettlebells, springtouwen en we trainen met eigen lichaamsgewicht. Je traint op je eigen niveau en wanneer je wekelijks meedoet is vooruitgang en resultaat een kwestie van tijd. Tijdens de trainingen zorgen we voor een ontspannen sfeer waar sporten en plezier hand in hand gaan. Doe mee en overtuig jezelf!