• Jubileumboek DSS 100 Jaar

  Op 7 oktober 1919 besluiten zeven schooljongens van rond de 14 jaar om een voetbalclub op te richten. Hiermee start de geschiedenis van de Haarlemse voetbalvereniging DSS, die op 7 oktober 2019 honderd jaar oud is geworden.

 • Het jubileumboek DSS100. Een eeuw DSS, neemt je mee vanaf die eerste dag in 1919 tot de dag van vandaag. Ga mee op een tocht langs de velden waar DSS ooit speelde, voor de club in 1962 op het Pim Mulier sportpark terecht kwam. Volg de tijdlijn van honderd jaar voetbalgeschiedenis in Haarlem en wees getuige van de stormachtige ontwikkeling van meiden- en vrouwenvoetbal, voetballende vaders en voetballende moeders in de afgelopen twintig jaar.

  Ontmoet mannen van het eerste uur als Jan Kraakman en maak kennis met DSS-talenten van toen en nu. Lees de verhalen over hoogtepunten en dieptepunten binnen de club, over het prachtige nieuwe tenue dat in september werd geïntroduceerd en geniet van de bijna 100 foto’s die in de zomer van 2019 gemaakt zijn van alle teams van DSS.

  Maak tenslotte met de schrijvers een zijsprong naar de historische en actuele ontwikkelingen binnen DSS-honkbal en -softbal, de takken van sport die ook al jaren beoefend worden binnen de omnivereniging DSS.

  Een keur aan schrijvers, fotografen en andere betrokkenen leverden een bijdrage aan het jubileumboek en onderstrepen daarmee de kracht van 100 jaar Door Samenspel Sterk.

 • Samen zijn wij DSS

  Anno 2019 is DSS een vitale voetbalvereniging met een kleine 1300 spelende leden. Eén van de grootste en bloeiendste voetbalclubs in de regio Kennemerland en een van de grootste clubs in Nederland op het gebied van meiden- en vrouwenvoetbal. Op het Pim Mulier Sportpark wordt invulling gegeven aan de missie van DSS om zowel prestatie- als recreatievoetbal aan te bieden. Voetbal voor mannen en vrouwen, meiden en jongens, voetballende vaders en voetballende moeders. De club wordt gedragen door 1300 spelende leden, door zo’n 300 vrijwilligers, het bestuur, de commissies, eigen medewerkers en sponsoren. Samen maken zij DSS sterk.

 • Bestellen en ophalen jubileumboek

  Bestellen

  Er zijn twee opties om het boek te bestellen:

  1. Bestel en betaal online - je kunt het boek gratis thuis laten bezorgen in het weekend ophalen in ons clubhuis
  2. Bestel en betaal in ons clubhuis (Jaap Edenlaan 7, Haarlem) - je kunt het boek direct meenemen

  Bezorgen of ophalen

  Laat je adresgegevens achter en we bezorgen het boek gratis bij je thuis. Heb je voor 17/11/2019 je boek besteld? Je kunt deze ophalen in ons clubhuis. 

  DSS 100. Een eeuw DSS. Samenstelling: Henk Maurits en Ron van der Wel (eindredactie). Uitgave: RKVV DSS voetbal. Vormgeving, opmaak en productie: Indrukwekkend bv., Heiloo. 2019, 100 pagina’s, geïllustreerd, kostprijs € 10,-.

rfwbs-sliderfwbs-slide