• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Bestel een Kerststol en help DSS!

  Geniet van de ambachtelijke Kerststol bereidt met roomboter, 100% zuivere amandelspijs en afgewerkt met poedersuiker. Dagelijks vers gebakken en wel 800 gram! Actie loopt t/m 20 december, daarna af te halen bij De Haarlemse Bakker in de Cronjéstraat 158 op donderdag 22 en vrijdag 23 december. Super als je meedoet en bestel er niet 1, maar 2 of meer, en maak onze club en je familie blij. Eet smakelijk! Bestel en betaal direct via onze webshop.
   
  De Haarlemse Bakker is een familiebedrijf dat gerund wordt door de familie van Esdonk. Samen met de gemotiveerde medewerkers wordt met enorm veel passie en liefde voor het ambacht gebakken. De meester-bakkers werken dag en nacht met uitsluitend de beste grondstoffen om een breed scala aan overheerlijke brood- en banketspecialiteiten te maken.
   
  Je vindt de Haarlemse Bakker op zeven locaties. In Haarlem in de Generaal Cronjéstraat 75 en 158, Anthony Fokkerlaan 36 en Amsterdamstraat 23D. Heemstede: Wilhelminaplein 19. Beverwijk: Winkelcentrum Beverhof. Ijmuiden: Kennemerlaan 50 en Lange Nieuwstraat.