• Jeugdevenement

  Het enthousiasme spatte er vanaf!

  Op zaterdag 5 oktober scheen de zon uitbundig boven de velden van het 100-jarige DSS. In alle vroegte meldden zich tientallen kinderen om mee te doen aan de voetbalclinic onder leiding van Hans de Winter en Marelle Worm.

  Er was een aantal talentvolle voetballers en voetbalsters opgetrommeld van de selecties en jeugd om de enthousiaste kinderen te begeleiden bij de diverse onderdelen. Zo konden ze o.a. voetbaldarts spelen, levend tafelvoetbal doen, strijden in onderlinge mini-partijtjes en als kers op de taart mochten de voetballertjes op de foto met Dominique Bruinenberg van PEC Zwolle en Shaquille Sno en Charlie Gilmour van Telstar. Zij kregen veel vragen op zich afgevuurd. De kinderen wilden natuurlijk de geheimen weten van de weg naar de top.

  Na afloop gingen de kinderen naar huis met een diploma en een lekker zakje chips of popcorn. Wat opviel, was dat de begeleidende spelers erg tevreden waren over het verloop van de dag en de bevlogenheid van de kinderen. Hierbij bedanken wij alle mensen die deze dag onvergetelijk hebben gemaakt en hun vrije zaterdag hebben opgeofferd voor de jeugd van DSS. Het was een inspirerende dag waarin duidelijk werd waar de letters DSS voor staan: Door Samenspel Sterk.

  Nina Doornweerd

 • Meer uit de Assist

  Bovenstaand artikel verscheen in onze Assist, ons gratis magazine voor DSS leden. Hieronder meer uit de Assist. 

rfwbs-sliderfwbs-slide