• Beste DSS’ers,

  Jullie zijn van ons gewend dat we de Algemene Ledenvergadering (ALV) laten plaatsvinden in het tweede deel van de maand november.

  Vanwege de corona-maatregelen was het afgelopen najaar niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen in ons clubhuis. In de hoop dat de situatie zou verbeteren, hebben we toen besloten om de vergadering uit te stellen naar begin maart.Helaas lijkt het erop dat ook tegen die tijd een bijeenkomst in het clubhuis niet tot de mogelijkheden behoort. Uitstel van ALV’s is vanwege de bijzondere situatie toegestaan voor een periode van 4 maanden, maar een verder uitstel is voor de vereniging niet wenselijk.

  Daarom heeft het bestuur besloten om de ALV voor het boekjaar 2019-2020 online te organiseren op 3 maart 2021, aanvang 20:00 uur. De agenda is gepubliceerd sinds 24-2-2021 en is beschikbaar als PDF download

  Een online vergadering vergt wel een andere voorbereiding. Allereerst willen we graag inzicht in het aantal leden dat wil deelnemen en dit natuurlijk ook beperken tot de DSS’ers. Wil je deelnemen, je kan je nog steeds aanmelden onder vermelding van  “ALV 2019-2020” en je naam naar: secretaris@dssvoetbal.nl

  Ongeveer een week voor de vergadering ontvang je dan de documentatie, alsmede een link (met uitleg) om aan online meeting deel te nemen. Het in goede banen leiden van een online vergadering met zo veel mensen is niet eenvoudig. Daarom tevens het verzoek om zelf ook deze bijeenkomst goed voor te bereiden en je vragen al vóór de vergadering in te dienen.

  Heb je een vraag of opmerking die je in de ALV wil laten behandelen, stuur deze dan uiterlijk 28 februari 2021 naar secretaris@dssvoetbal.nl.

  Het bestuur van DSS Voetbal

  Download notulen en agenda

rfwbs-sliderfwbs-slide