• Communicatie bij afgelastingen

  Regelement KNVB

  De KNVB zal uiterlijk op vrijdagavond om 20.00 uur bekendmaken welke wedstrijden zaterdag zijn afgelast. In uitzonderlijke gevallen zullen we dit op zaterdag doen om uiterlijk 6.00 uur. Voor de zondagwedstrijden geldt: we communiceren uiterlijk op zaterdagavond om 20.00 uur en in uitzonderlijke gevallen uiterlijk zondagochtend 06.00 uur.De afgelastingen worden gecommuniceerd via de website knvb.nl, de twitteraccounts van de KNVB (incl. de districtsaccounts) en via Voetbal.nl (website en app). Houd deze de avond voor de wedstrijd dus goed in de gaten.

  Afgelastingen die op korte termijn zijn bepaald, worden op de homepage van de website vermeld. Dit betreffen de doordeweekse trainings- of wedstrijdafgelastingen of de algehele afgelastingen voor competitieweekenden. Toch bestaat ook de mogelijkheid dat er enkele thuis- of uitwedstrijden worden afgelast. Bij twijfel of indien er geen melding op de homepage wordt gedaan kunt u altijd naar DSS bellen. NIET de leden van de jeugdcommissie thuis bellen(daar weet men niets); NIET de leider thuis (tenzij dat is afgesproken); WEL: 023 5272678 (kantine).

  Algemeen: Soms zijn slechts enkele velden afgelast. Soms alleen voor de ochtend. Soms de hele dag. Soms het hele district (West 1). En soms het hele land zelfs. Dit wordt door de KNVB doorgegeven via nieuws en is te vinden op onze site. Afgelasting per veld is lastiger. Dat blijkt pas na keuring op de ochtend zelf, die meestal om ongeveer acht uur plaats vindt. En van dan af is er zeer druk telefoonverkeer. We beginnen met de leiders van de teams die het vroegst (uit) spelen om hun spelers in te lichten en de tegenstanders ervan. Dat zal niet altijd lukken. Kom bij twijfel naar DSS: voor een team vertrekt, bellen we in ieder geval nog eens of de betreffende wedstrijd doorgaat.

 • Afgelastingen volgens KNVB

  Geen afgelastingen

rfwbs-sliderfwbs-slide