• AZ voetbalschool

  DSS is als 2-sterrenverenigingen verbonden aan AZ. De club is steeds meer  actief bezig om de spelers verder te ontwikkelen en op te leiden. Wij zijn  regelmatig met een of meerdere trainers van DSS aanwezig op de door AZ georganiseerde scholingsmomenten en seminars, waardoor de kwaliteit van onze trainers toeneemt. Tevens maken we  gebruik van het online platform van de AZ Voetbalschool. Natuurlijk kunnen trainers voor oefenstof en spelers voor leuke oefeningen hier ook gebruik van maken. Klik hiervoor de onderstaande button AZ voetbalschool aan om vrij in te loggen. Zo is DSS hard bezig om de organisatie en het kader verder te ontwikkelen en het plezier in het voetbal nog groter te maken.

  Wat biedt AZ DSS als  2-sterrenvereniging:

  - Toegang tot het online platform van de AZ Voetbalschool; op dit online platform kunnen spelers, trainers en bestuurders informatie vragen die aansluit bij hun dagelijkse gang van zaken (trainingsprogramma’s, oefenstof, methodieken en informatie over het vak)
  - AZ geeft inzage en ondersteunt de amateurvereniging in haar beleid en visie via het online platform van de AZ Voetbalschool.
  - Aanwezigheid bij scholingsmomenten op Sportcomplex ’t Lood; jaarlijks zullen er enkele scholingsmomenten georganiseerd worden, waarin trainers of specialisten specifieke kennis krijgen uit hun vakgebied.
  - Aanwezigheid bij seminars in het AFAS Stadion; uw vereniging mag met een aantal personen het jaarlijkse Seminar bijwonen, waarin prominente sprekers hun visie over opleiden en voetbal uitleggen. Tevens is er gelegenheid om in gesprek te gaan met bestuurders van andere amateurverenigingen.
  - Aanwezigheid bij de AZ Coachdag die jaarlijks in samenwerking met de KNVB wordt georganiseerd op het complex van een 3-sterrenvereniging.
  - Eerste mogelijk tot inschrijving bij evenementen en scholingsmomenten.
  - De vereniging mag zich officiële 2-sterrenpartner van AZ noemen en dit naar buiten toe uiten.

  Ondersteuning voor DSS
  De vereniging is een uithangbord van AZ, waardoor het imago verbetert en de aantrekkingskracht op sponsoren en spelers groter wordt. De vereniging neemt één maal per jaar deel aan het AZ Seminar waar met andere amateurverenigingen wordt gepraat over allerhande voetbalzaken.

  Ondersteuning aan trainers
  Trainers van de 2-sterrenverenigingen krijgen jaarlijks driemaal de kans om deel te nemen aan de scholingsmomenten. De coaches kunnen hier hun kennis uitbreiden. Deelname aan de AZ Voetbalschool betekent dat alle trainers van de vereniging toegang hebben tot het online platform van de AZ Voetbalschool. De trainer kan dit platform gebruiken bij zijn dagelijkse werkzaamheden, maar ook om een netwerk op te bouwen en zijn kennis te delen met andere trainers die gebruik maken van het online platform.

  Ondersteuning aan spelers
  De spelers van de vereniging kunnen eveneens gebruik maken van het online platform van de AZ Voetbalschool. De jonge voetballers kunnen hierop voetbalhuiswerk vinden en filmpjes met tips en trucs. Zij worden hierdoor beter en technisch vaardiger.

  Meer informatie?

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Algemeen Technisch Coördinator van DSS,  Marcel Scheefhals via clubcoordinator@dssvoetbal.nl

   

rfwbs-sliderfwbs-slide