• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest¬† P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • De jeugdopleiding

  DSS is een grote voetbalvereniging met ruim 1.300 leden. Onze leden krijgen allemaal de mogelijkheid om op zijn of haar niveau te spelen. Bij DSS kun je als speler in een breedte team spelen. Er bestaat ook de kans om geselecteerd te worden. Dan kan de speler uitkomen in een selectieteam. Geen enkele speler is daartoe verplicht. Wanneer een speler de jeugdopleiding doorloopt is opleiden van de O8 tot en met de O19 een uitgesproken thema.

  Onze trainers

  Het opleiden gebeurt met name door gediplomeerde trainers bij de selectieteams. Ook de trainers bij de niet selectieteams hebben een kans om zich verder te bekwamen. Zij krijgen bij DSS de kans om het geven van trainingen te leren en worden opleidingsmogelijkheden geboden.

  Plezier, opleiden en prestatie

  Spelers kunnen zich bij DSS in hele jeugdopleiding ontwikkelen. Naarmate de spelers ouder worden en in de hoogste selectieteams (O19-1, O17-1, O16-1, O15-1, O14-1 en O13-1) terecht komen zal naast het opleiden ook meer prestatie worden gevraagd. Maar Plezier, Opleiden en Prestatie blijft te allen tijde hand in hand gaan en passen bij een gezellige club als DSS. Alleen prestatie past niet bij de club. Normen en waarden worden door de club hoog gehouden. DSS=SPORT is daar en duidelijk teken van. Bij DSS is er voor elke speler in de jeugdopleiding wat wils.

 • Techniektraining bij DSS

  Iedere vrijdag trainen de jongens van de JO8 tot en met de JO11-selectie op techniek. Met deze training kunnen we de spelers nog beter ontwikkelen op hun individuele balvaardigheid. Een korte impressie van de training. 

rfwbs-sliderfwbs-slide