• Vrouwenafdeling klaar voor nieuw seizoen

  Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur met een hoop nieuwe speelsters, vrijwilligers, trainers/coaches en ouders!

  Namens de vrouwen-meisjes afdeling heet ik iedereen van harte welkom bij DSS en in het bijzonder bij de mooiste vrouwen/meisjesafdeling van Nederland.

  Vanaf september (en sommige al eerder) gaan de speelsters weer de groene weide, plezier en spanning alom.

  Om zaken goed te coördineren hebben wij 2 vrouwen en 4 mannen in de vrouwencommissie die aanspreekpunt zijn voor speelsters, trainers/coaches en ouders. 
  Veel werk verzetten zijn op de achtergrond maar op de zaterdagen zijn zij natuurlijk te vinden op het complex. 

  Om hen via de digitale weg te bereiken, zijn de mailadressen hieronder te vinden. 

  Coördinator meisjes O19 jaar: Sjoerd van den Berg           ACMO19@dssvoetbal.nl

  Coördinator meisjes O17 jaar: Bert Gerrits                        ACMO17@dssvoetbal.nl

  Coördinator meisjes O15 jaar: Martijn Lampe                    ACMO15@dssvoetbal.nl

  Coördinator meisjes O13 jaar: Saskia van Bockel               ACMO13@dssvoetbal.nl

  Coördinator meisjes O11 jaar: Wies Dongen                      ACMO11@dssvoetbal.nl

  Dit seizoen heet de vrouwencommissie 2 nieuwe leeftijd coördinatoren. Martijn Lampe en Bert Gerrits.  De commissieleden zijn erg blij dat zij zich willen aansluiten; Welkom mannen!

  Beiden mannen stellen zich hieronder nog even voor met foto voor de herkenbaarheid.

  Namens de vrouwencommissie wens ik iedereen een sportief en vooral een plezierig nieuw voetbalseizoen!

  Met sportieve groet,

  Bob Schouten

  voorzitter vrouwenafdeling DSS / coördinator senioren

 • Mijn naam is Bert Gerrits

  Ik ben in contact gekomen met DSS toen mijn dochter er 2 seizoenen geleden is gaan voetballen En ik was onder de indruk van het aantal meiden/vrouwen elftallen er al waren en überhaupt hoe groot de club is.

  Maar ik ben vooral een voetbalvader die het leuk vind om te zien hoe zijn dochter en haar teamgenoten zich ontwikkelen.

  Ik ben gevraagd om deze functie in te vullen omdat ik positief kritisch ben en wellicht een andere blik kan hebben op de diverse zaken. Ik ga het met volle inzet zo goed mogelijk invullen. Contact: acmo17@dssvoetbal.nl

 • Martijn Lampe Martijn’s zoon voetbalde vanaf de F pupillen tot de D pupillen bij DSS. Langs de lijn keek het gezin wekelijks naar zijn verrichtingen. Bij de thuiswedstrijden werd de aandacht van zijn jongere zusje steeds meer getrokken door het plezier van de meidenteams dat van de naastgelegen velden spatte. Dit was zo aanstekelijk dat zij ook wilde voetballen. Bij DSS natuurlijk.

  De dochter van Martijn werd voor het seizoen 14/15 ingeschreven en ingedeeld in de ME3. DSS zocht alleen nog een coach. Martijn meldde na een informatie avond tegen Wies van Dongen dat als er niemand gevonden kon worden, hij de coaching (in ieder geval voorlopig) wel op zich wilde nemen.

  Het plezier en enthousiasme van de voetbalsters werkte niet alleen aanstekelijk op zijn dochter, maar ook op Martijn zelf. Martijn bleef niet alleen coach (er meldde zich overigens niemand anders), maar ging ook de trainingen ondersteunen.

  In de daarop volgende seizoenen bleef Martijn verbonden aan de (selectie)teams waarin zijn dochter speelde. Hij coachte en nam meer taken als trainer op zich. Het laatste seizoenen was Martijn (één van de) trainer(s) van het selectieteam waarin zijn dochter speelde.

  De vrouwencommissie van DSS heeft plezier en ambitie met elkaar weten te verbinden en centraal gesteld. Om dit voort te zetten bestaat de commissie uit goede en betrokken mensen, wiens enthousiasme bijna net zo aanstekelijk werkt als het plezier van de voetballers. Toen Martijn gevraagd werd om voor komend seizoen tot deze commissie toe te treden, hoefde hij hier niet lang over na te denken. Voor het seizoen 18/19 coördineert Martijn de meidenteams onder 15.

  Martijn is zelf ook voetballend actief. Op donderavonden als ‘voetballende vader’ en op meerdere vrijdagavonden in het 35+ team spelend in een 7 tegen 7 competitie.