• Informatiemarkt 2018 22 september

  Kom naar de feestelijke, informatieve opening van het seizoen 

  Beste DSS'er, 

  Op zaterdag 22 september trappen we bij DSS de competitie feestelijk af. Alle leden, ouders en kaderleden zijn van harte welkom voor de feestelijke, informatieve opening. Hier hoor en zie je hoe we het voetbal en alles er omheen hebben geregeld. Mis deze kick-off niet! 

  Informatiemarkt 
  Van 9.00 tot 14.00 uur organiseren we een informatiemarkt in de kantine van DSS. Maak hier kennis met ons bestuur en de verschillende commissies. Zij vertellen graag over hoe het werkt bij onze club. Heb je vragen over bijvoorbeeld teamindelingen, selectieteams of DSS=SPORT? Stel ze. En wil je je inzetten als vrijwilliger? Ontdek wat je allemaal voor ons kunt betekenen. 

  Informatiemarkt en leuke activiteiten 
  Naast de informatiemarkt zijn er ’s ochtends verschillende korte presentaties over DSS. Ook delen we inspeelballen uit. Voor de spelers zijn er buiten en binnen allerlei spelactiviteiten. Laat je skills zien met stropdasschieten, voetbaldarts en pannavoetbal. Kijk hoe hard je kunt schieten. En kleintjes die even genoeg hebben van de bal, leven zich uit op het springkussen 

  Teamfoto maken? 
  Dat kan, meld je met je team in de kantine en we gaan een mooie foto maken van je team. 

  Vragen? 
  Heb je vragen op deze informatiedag? Loop op 22 september gerust onze kantine binnen. 


  Met vriendelijke groeten, 

  Marcel Scheefhals 
  Clubcoördinator 
  DSSvoetbal 
  06 18426619