• 25 september - feestelijke opening nieuw seizoen

 • Heb jij straks een stukje DSS aan de muur? Win een fiets!

  Na alle corona-ellende van de afgelopen tijd zijn we bij DSS helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. En bij een nieuw seizoen hoort een splinternieuw hoofdveld.

  Feestelijke opening door wethouder sport
  Veld 1 heeft deze zomer een prachtige nieuwe grasmat gekregen. En dat willen we graag samen met jullie vieren tijdens de eerste competitiewedstrijd van Dames 1. Zij spelen op 25 september om 14:30 tegen Ter Leede. Zorg dat je er iets eerder bent, want de feest-speech van onze voorzitter en de officiële opening door wethouder Michel Rog wil je natuurlijk niet missen. (En de hapjes&drankjes in het clubhuis ook niet ;)

  Een stukje DSS thuis aan de muur?
  Maar er is meer! Zoals bekend heeft DSS met haar ruim honderd jaren een prachtige geschiedenis en op 25 september is jouw kans om een uniek stukje DSS-historie te bemachtigen. Jij kunt dan namelijk de trotse bezitter worden van de middenstip van het oude veld. Ingelijst en wel. 

  Heb jij herinneringen aan een kampioenschap, een promotie, een memorabele overwinning op dit heilig stukje (kunst)gras? Doe dan de komende weken mee met de veiling en breng een bod uit door een mail te sturen naar dssfeestcommissie@gmail.com. Laat in de mail jouw gegevens achter (naam en bod in €). Het startbod is € 25.
  Regelmatig geven we een update over het hoogste bod, zodat jij de kans krijgt om dit te overtreffen en uiteindelijk eigenaar te worden van de ingelijste middenstip! Deze wordt overhandigd tijdens de officiële opening van het nieuwe hoofdveld op 25 september.

  Pak de fiets = win een fiets
  Heb je in de weekenden rond ons mooie sportpark wel ‘es het gevoel dat je ogen tekort komt? Auto’s, voetgangers, fietsers, kinderen en ouders; alles krioelt door elkaar. Omdat het van ons best ietsje minder mag, schakelden we de hulp van onze sponsor De Haarlemse Fiets in. Zij stellen maar liefst 4 hagelnieuwe prachtfietsen ter beschikking voor de DSS-kom-met-de-fietsactie. Wie in de weekenden van 11-12 én 18-19 september op de fiets naar onze mooie club komt, krijgt een lootje. Tijdens de rust van de wedstrijd van DSS – Ter Leede op 25 september wordt bekend gemaakt of je met jouw lootje één van de 4 fietsen hebt gewonnen.

  Dus zorg dat je erbij bent!

  Programma: 
  14.15 Opening door wethouder sport Michel Rog
  14.20 Veiling middenstip 
  14.30 Aanvang wedstrijd
  15.15 Rust en verloting fietsen
  16.15 Einde wedstrijd

  Tijdens de wedstrijd worden hapjes en drankjes geserveerd